X

PARAQITUR

MAKINA

LGK-130 LGK-160

Teknologji e avancuar e inverterit me frekuencë të lartë IGBT, efikasitet i lartë, peshë e lehtë.Kohëzgjatje e lartë e ngarkesës, e përshtatshme për prerje të gjata.

LGK-130 LGK-160

Shandong Shunpu është një ndërmarrje gjithëpërfshirëse e prodhimit të makinerive

duke integruar kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjet

Kryesisht i angazhuar në pajisje të ndryshme saldimi,
makinë prerëse plazma, aksesorë saldimi, kompresor ajri dhe produkte të tjera mbështetëse.

Shunpu

Elektromekanike

Shandong Shunpu Mechanical and Electrical Equipment Co., Ltd. është një ndërmarrje gjithëpërfshirëse e prodhimit të makinerive që integron kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjet.Kompania është e vendosur në qytetin Linyi, Provinca Shandong, Kinë, e angazhuar kryesisht në pajisje të ndryshme saldimi, makinë prerëse plazma, pajisje saldimi, kompresor ajri dhe produkte të tjera mbështetëse, duke mbështetur personalizimin e pajisjeve dhe aksesorëve të saldimit të përshtatshëm për vende të ndryshme, duke mbështetur shitjen me shumicë dhe shitje me pakicë, dizajn dhe personalizim.

fabrika 6
 • LAJME 1
 • LAJME 2
 • lajmet31

e fundit

LAJME

 • Si të zgjidhni saktë makinën e saldimit?

  Saldimi është një proces kritik në shumë industri dhe zgjedhja e saldatorit të duhur është thelbësore për të siguruar cilësi dhe efikasitet.Me kaq shumë opsione në treg, mund të jetë dërrmuese të zgjidhni një produkt që i përshtatet nevojave tuaja specifike.Në këtë artikull, ne do t'ju udhëzojmë ...

 • Mirëmbajtja e makinës së saldimit

  Për të garantuar sigurinë dhe efikasitetin operacional, industritë mbështeten gjithnjë e më shumë në makinat e saldimit.Këto makina luajnë një rol jetik në sektorë të ndryshëm si prodhimi, ndërtimi dhe automobilat.Për të siguruar vazhdimësinë e operimeve, duhet të ketë prioritet mirëmbajtjen e rregullt të makinave të saldimit.

 • Zotërimi i aftësive të aftësive të saldimit vertikal dhe të sipërm

  Hulumtimi i ri nxjerr në pah konsiderata të rëndësishme për saldimin vertikal dhe lart, duke zbuluar sfidat me të cilat ballafaqohen saldatorët në arritjen e rezultateve optimale në këto pozicione.Graviteti natyror i metalit të shkrirë krijon vështirësi të mëdha, sepse ai tenton të rrjedhë poshtë gjatë procesit të saldimit,...